Advertise here
Test
Pas op voor je vader!
Air Hog Hover Assault
De Air Hog Hover Assault is een op afstand bestuurbaar apparaat dat niet alleen kan rijden over ruw terrein, maar ook kan vliegen!
OERRR-kaarten
Met OERRR-kaarten de natuur in
De natuur in!
Kinderen ervaren te weinig hoe leuk het is om de natuur te ontdekken. Daarom is er OERRR.
Basisscholen
Vuurwerkquiz in de klas
Vuurwerkquiz in de klas
De komende weken krijgen basisschoolkinderen in het hele land 'vuurwerkles'.
Autostoeltje
Hip met Pipa
Pipa
Het autostoeltje Pipa is de jongste telg binnen de Nuna familie. Eindelijk een zitje waar echt goed over nagedacht is.
Winnaars bekend!
Winnaars Hot Wheels Wall Tracks Mega Set
Hot Wheels Wall Tracks
Wie zijn de winnaars van de Hot Wheels Wall Tracks van Mattel? Lees snel verder!
Echte gezinsauto
Gezinsauto van het jaar Dacia Lodgy
Dacia Lodgy
Voor je gezin zoek je natuurlijk een auto die ruim is, veel laad- en opbergruimte heeft en waarin je je prettig voelt.
Sinterklaas
Sint schoencadeautjes
Schoencadeautjes
Cadeautjes voor Sinterklaas moeten vooral leuk zijn en hoeven niet te veel te kosten.
Oproep
Oproep: Reislustig gezin
Reislustig gezin
Ben jij van plan om samen met je gezin op wereldreis te gaan in 2012/2013 en heb je hier concrete plannen voor gemaakt? Reageer dan!
NEWS | FASHION & HEALTH
Een gezonder gezinsleven
Help ons kind is te Dik!

Kinderen worden in het algemeen te dik tegenwoordig, ook in Nederland. Bij één op de acht kinderen is in Nederland overgewicht vastgesteld. Dat zijn er ruim 400.000. De voorspelling is dat over zes jaar 50 procent van de kinderen te dik is. Een schrikbarend percentage! Of een kind te dik is (of wordt) is vaker te wijten aan de eetgewoontes die hij van zijn ouders erft dan dat het in de genen zit. Ouders dienen daarom het goede voorbeeld te geven.

"Help! Ons kind is te Dik! Een gezonder gezinsleven" is een nieuw en groots Prime Time TV-programma (donderdagavond 20.30 uur vanaf januari) in combinatie met een interactief online platform www.helponskindistedik.nl, dat gezinnen in Nederland een jaar lang gaat helpen met een gezondere levensstijl. In januari en februari zullen 4 gezinnen gevolgd worden op TV. Met behulp van experts zal hun levensstijl onder de loep worden genomen en drastisch worden omgegooid. Kijkers worden opgeroepen om online de test "Hoe gezond is jouw Gezin?" te doen. Naast allerhande handige tips zal er op de site doorverwezen worden naar de dichtstbijzijnde WellnessClub voor fysieke tests.

Speciaal voor het hele gezin introduceert WellnessClubs in 2011 het Gezond Gezin programma. Een programma van 4-weken dat het hele gezin op weg helpt naar een gezondere levensstijl. Bij WellnessClubs zijn ze er van bewust dat niet iedereen is geboren met het 'sport gen' en dat sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend leuk is. Daarom willen zij gezinnen motiveren en helpen een bewegingsvorm te vinden die bij ze past en die ze leuk vinden en niet onbelangrijk, waar ze resultaat mee behalen! Met als voornaamste doel dat het hele gezin lekker in zijn vel zit, dit ook opvalt bij familie en vrienden en het een onderdeel wordt van hun levensstijl. Kijk op www.helponskindistedik.nl.Share |

Advertise here

 
POLL
AGENDA